Dilluns, 18 de Desembre de 2017
Ajuntament de Mollerussa
Destacats
infoparticipa
Mollerussa Televisió
Twitter Ajuntament de Mollerussa
Facebook Ajuntament de Mollerussa
Seu Electrònica
indicadors de transparència
Àudio Actes
Conferència Mollerussa, avui
Viappublica
Actuacions via pública
Consulta prèvia reglament fons social
Forfait Esportiu
Fira de Mollerussa
Taxes Municiapals 2017
Ordenança reguladora de la tinença d'animals
Estereotips
Cens d'activitats
Consell Social
UNICEF
Pla de Barris
Feina Activa
Oficina Jove
Mollerussa Comercial
Correu ciutadà
Directori de Documents
L'Amistat Teatre
Museu de Vestits de Paper - Mollerussa
Piscines Municipals de Mollerussa
Biblioteca Comarcal Jaume Vila - Mollerussa
Escola Municipal de Música de Mollerussa
Centre Obert - La Banqueta
Borsa d'Habitatge
Portal d'entitats - AMollerussa
Ofertes de treball
Perfil del contractant
Visor de Mapes (WMS)
Urbanisme
Butlletí Local de Subvencións - Ajuntament de Mollerussa
Ajuntament de Mollerussa
Notícies
Contacte de premsa
Sílvia Torres Argelich
premsa@mollerussa.cat
973600713
24/06/2014 · Cultura

Mollerussa organitza ‘Les quatre llunes’ amb una vintena d’activitats per amenitzar les nits d’estiu

Mollerussa organitza ‘Les quatre llunes’ amb una vintena d’activitats per amenitzar les nits d’estiu

L’Ajuntament organitza de nou el cicle d’activitats Les quatre llunes amb l’objectiu d’amenitzar les nits d’estiu, segons ha explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, que ha destacat la implicació d’una desena d’entitats de la ciutat en l’organització del cicle que enguany presenta 23 propostes tant de cultura com d’esports o de lleure. La presentació de la novel•la Dins la boira, de l’escriptora local Anna Maria Freixes, és el primer dels actes programats dins aquest cicle el proper dijous 26 de juny a les 9 de la nit. Una presentació literària a la que se sumarà també dijous la del llibre ¡Ya te llamaremos!, de Maite Buenafuente, directora de càsting de la productora El Terrat que es farà a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila dijous 3 a dos quarts de 9 del vespre.
La cultura popular tindrà també en aquesta ocasió un lloc destacat amb les ballades de sardanes que organitza cada dimecres del mes de juliol a les 10 de la nit l’Agrupació Sardanista, o els assajos de ball de bastons a la fresca de la mà del Casal Popular L’Arreu, que tindran lloc cada divendres del mes de juliol a les 8 de la tarda a la plaça Major.
Una altra de les activitats nova d’enguany i que també tindran un dia de la setmana establert serà el projecte que fan conjuntament l’Associació A2MIC conjuntament amb el Centre d’Expressió Artística Solaç i que sota el títol Paraules al mur, consistirà en escriure diferents frases cèlebres en parets de quatre indrets públics com la pista de bitlles o bé el parc municipal mitjançant diferents tècniques pictòriques i de collage. L’activitat es farà cada dijous del mes de juliol a les 8 de la tarda i està oberta a tothom i de totes les edats.
Pel que fa al comerç, també figura dins el programa la tercera edició de l’Open Night que també inclou una cursa de running urbà i com a novetat un Mercat d’estiu amb una mostra de cervesa artesana que es farà a l’avinguda del Canal el dijous 10 de juliol.
L’esport serà també present amb la tradicional 21a Caminada a la llum de la lluna, que organitzada per l’Associació Atlètica Xafatolls, tindrà lloc divendres 11 de juliol sortint des del parc municipal i fent un recorregut fins al Salt del Duran per tornar al punt de partida. També enguany en la vessant esportiva s’ha programat com a novetat un torneig 3x3 de bàsquet al carrer de la mà del Club Bàsquet Mollerussa que es farà dissabte 5 de juliol a partir de les 7 de la tarda a la plaça de Manuel Bertrand.
La música arribarà en diferents formats com la presentació del tercer disc del grup Wednesday Lips que porta per títol Season III i que tindrà lloc dissabte 5 de juliol a les 9 de la nit als concerts de l’Orfeó Renaixença de divendres 4 de juliol a les 10 de la nit, l’organitzat per l’Associació de la Música diumenge 6 de juliol amb el Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers, el concert del grup Ressò de l’Albada divendres 18 de juliol, el concert de la Cobla Reus Jove divendres 25 de juliol o el dels alumnes i professores de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona que tancarà el cicle dissabte 9 d’agost. També el teatre tindrà un espai reservat el dissabte 26 de juliol a les 10 de la nit amb la representació de l’obra musical Germans de sang de la companyia Mai Tant Espectacles.