Diumenge, 19 de Novembre de 2017
Ajuntament de Mollerussa
Destacats
infoparticipa
Mollerussa Televisió
Twitter Ajuntament de Mollerussa
Facebook Ajuntament de Mollerussa
Seu Electrònica
indicadors de transparència
Conferència Mollerussa, avui
Informe residus 2016
Consulta Popular
Viappublica
Actuacions via pública
Forfait Esportiu
Fira de Mollerussa
Taxes Municiapals 2017
Ordenança reguladora de la tinença d'animals
Estereotips
Cens d'activitats
Consell Social
UNICEF
QBIC.TV
Pla de Barris
Feina Activa
Oficina Jove
Mollerussa Comercial
Correu ciutadà
Directori de Documents
L'Amistat Teatre
Museu de Vestits de Paper - Mollerussa
Piscines Municipals de Mollerussa
Biblioteca Comarcal Jaume Vila - Mollerussa
Escola Municipal de Música de Mollerussa
Centre Obert - La Banqueta
Borsa d'Habitatge
Portal d'entitats - AMollerussa
Ofertes de treball
Perfil del contractant
Visor de Mapes (WMS)
Urbanisme
Butlletí Local de Subvencións - Ajuntament de Mollerussa
Ajuntament de Mollerussa
Notícies
Contacte de premsa
Sílvia Torres Argelich
premsa@mollerussa.cat
973600713
29/04/2016 · Cultura

El Saló del Llibre Infantil i Juvenil acull la semifinal del XII Certamen Nacional de lectura en veu alta

El Saló del Llibre Infantil i Juvenil acull la semifinal del XII Certamen Nacional de lectura en veu alta

El 32è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya ha acollit aquest matí la semifinal de les terres de Lleida del XII Certamen Nacional Juvenil i Infantil de lectura en veu alta, que organitza la Fundació Enciclopèdia Catalana conjuntament amb el departament d’Ensenyament de la Generalitat en el marc del Pla Nacional de Lectura (2012-2016). En aquesta semifinal, una de les set que es fan arreu del territori català, hi han participat alumnes de 25 centres de demarcació de Lleida, en cinc categories diferents. D’aquesta semifinal, en sortiran els participants de la final, que tindrà lloc al Teatre Nacional de Catalunya el proper 31 de maig.

El director dels Serveis Territorials d’Ensenyament, Miquel Àngel Cullerés, i el regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo, han estat presents a la semifinal, que s’ha volgut fer en marc del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya com a símbol de la promoció de la lectura entre infants i joves. En aquest XII Certamen Nacional i Juvenil de lectura en veu alta hi ha participat enguany al voltant de 2300 alumnes de diferents 773 centres de tot Catalunya.

El certamen ha coincidit també amb la darrera sessió de visites escolars, que avui tenia com a protagonista l’escriptor Arturo Padilla, el qual ha tancat l’apartat pensat perquè diferents escriptors i il·lustradors expliquin la seva feina als alumnes assistents. En aquesta ocasió, el saló ha comptat amb la presència de Núria Feijoó, Pep Molist, Santi Baró, Anna Mongay, Joan de Déu Prats i Salvador Comelles

El saló tanca portes demà amb la 3a Jornada Pedagògica i un espectacle de titelles

D’altra banda, el Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya tancarà portes demà i ho farà amb l’espectacle de titelles i cançons Miranius, que tindrà lloc a les 6 de la tarda i que anirà a càrrec de Teatre de Titelles Pamipipa.

Prèviament i al llarg de tot el matí, el saló acollirà la 3a Jornada Pedagògica, organitzada pel departament d’Ensenyament com a punt de trobada del sector amb l’objectiu de compartir experiències de promoció de la lectura. El fòrum comptarà també amb una taula rodona moderada per Joan Portell en la que participaran els escriptors Pep Molist i Anna Manso, la il·lustradora Mercè Canals i l’editora Noemí Mercadé. Així mateix, el saló també acollirà demà l’Assemblea del Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya. dació Enciclopèdia Catalana i el Departament