Diumenge, 19 de Novembre de 2017
Ajuntament de Mollerussa
Destacats
infoparticipa
Mollerussa Televisió
Twitter Ajuntament de Mollerussa
Facebook Ajuntament de Mollerussa
Seu Electrònica
indicadors de transparència
Conferència Mollerussa, avui
Informe residus 2016
Consulta Popular
Viappublica
Actuacions via pública
Forfait Esportiu
Fira de Mollerussa
Taxes Municiapals 2017
Ordenança reguladora de la tinença d'animals
Estereotips
Cens d'activitats
Consell Social
UNICEF
QBIC.TV
Pla de Barris
Feina Activa
Oficina Jove
Mollerussa Comercial
Correu ciutadà
Directori de Documents
L'Amistat Teatre
Museu de Vestits de Paper - Mollerussa
Piscines Municipals de Mollerussa
Biblioteca Comarcal Jaume Vila - Mollerussa
Escola Municipal de Música de Mollerussa
Centre Obert - La Banqueta
Borsa d'Habitatge
Portal d'entitats - AMollerussa
Ofertes de treball
Perfil del contractant
Visor de Mapes (WMS)
Urbanisme
Butlletí Local de Subvencións - Ajuntament de Mollerussa
Ajuntament de Mollerussa
Notícies
Contacte de premsa
Sílvia Torres Argelich
premsa@mollerussa.cat
973600713
11/07/2016 · Joventut

Uns 160 nens i nenes d’entre 4 i 12 anys inscrits als Tallers d’Estiu del 27 de juny al 15 de juliol

Uns 160 nens i nenes d’entre 4 i 12 anys inscrits als Tallers d’Estiu del 27 de juny al 15 de juliol

L’alcalde, Marc Solsona, i la regidora de Joventut, Imma Casanella, han visitat aquest matí els Tallers d’Estiu que van començar el passat el 27 de juny destinats a nens i nenes de 4 a 12 anys ubicats al col·legi Ignasi Peraire.

Enguany la coordinació de l’activitat és fa amb els tallers Associació Alba-Quàlia de Tàrrega. Una de les novetats, a banda del canvi de l’empresa de lleure, és que per tal d’agilitzar el procés d’inscripció, els pares poden inscriure els seus fills i fer el pagament dels tallers via online, essent una iniciativa que ha tingut molt bona acceptació. De totes maneres les inscripcions continuen podent-se fer “in situ” a la primera planta de l’Ajuntament com és feia fins ara.
Això no obstant, aquestes no són les úniques novetats introduïdes aquest any sinó que també s’han inserit altres canvis com ara el fet que cada dia és fa una activitat d’anglès en lleure dirigida i una activitat aquàtica també dirigida.
Per altra banda, cada nen al començar al taller rep un obsequi, que és un barret de palla serigrafiat amb el logo “Ajuntament, Tallers d’Estiu i Quàlia” i una polsera.
També els pares que porten els nens als tallers es poden descarregar una app “Quàlia lleure” en el seu dispositiu mòbil i tenen accés a fotografies i informació dels tallers d’estiu per setmanes.
Quant al tema dels horaris, els preus i els descomptes no hi ha variació respecte l’any anterior. És ha dir els preus per setmana i infant s’han fixat, al igual que l’any anterior, en 35 euros per setmana, tot i que s’han previst bonificacions de 5 euros per al segon germà inscrit i també per a famílies nombroses i monoparentals. L’horari de les activitats és de les 9 del matí fins a dos quarts de dues del migdia, tot i que s’ha prevista que l’acollida es pugui fer a partir de dos quarts de 9 del matí per donar facilitats a la conciliació. Justament, l’alcalde ha comentat que l’apartat econòmic ha estat la raó principal pel qual s’ha canviat d’empresa de lleure ja que l’Ajuntament es preocupa i posa els mitjans necessaris perquè aquesta oferta d’activitats sigui assequible per a totes i tots.