Dilluns, 18 de Desembre de 2017
Ajuntament de Mollerussa
Destacats
infoparticipa
Mollerussa Televisió
Twitter Ajuntament de Mollerussa
Facebook Ajuntament de Mollerussa
Seu Electrònica
indicadors de transparència
Àudio Actes
Conferència Mollerussa, avui
Viappublica
Actuacions via pública
Consulta prèvia reglament fons social
Forfait Esportiu
Fira de Mollerussa
Taxes Municiapals 2017
Ordenança reguladora de la tinença d'animals
Estereotips
Cens d'activitats
Consell Social
UNICEF
Pla de Barris
Feina Activa
Oficina Jove
Mollerussa Comercial
Correu ciutadà
Directori de Documents
L'Amistat Teatre
Museu de Vestits de Paper - Mollerussa
Piscines Municipals de Mollerussa
Biblioteca Comarcal Jaume Vila - Mollerussa
Escola Municipal de Música de Mollerussa
Centre Obert - La Banqueta
Borsa d'Habitatge
Portal d'entitats - AMollerussa
Ofertes de treball
Perfil del contractant
Visor de Mapes (WMS)
Urbanisme
Butlletí Local de Subvencións - Ajuntament de Mollerussa
Ajuntament de Mollerussa
Notícies
Contacte de premsa
Sílvia Torres Argelich
premsa@mollerussa.cat
973600713
10/10/2017 · Cultura

L’Ajuntament i Saó de Ponent convoquen el segon concurs de textos teatrals amb l’exili com a temàtica

L’Ajuntament i Saó de Ponent convoquen el segon concurs de textos teatrals amb l’exili com a temàtica

• El guanyador del premi, dotat amb un miler d’euros i la publicació del text per Pagès Editors, es donarà a conèixer el 23 de març

L’Ajuntament de Mollerussa i Saó de Ponent han sumat forces en la convocatòria del que serà el segon Concurs de textos teatrals de petit format, un certamen que va néixer l’any passat de la mà de l’entitat cultural i que en aquesta segona edició fixa la temàtica en els exilis en general tot i amb al·lusions directes o indirectes a la zona del Pla d’Urgell. Així ho han explicat aquest matí en roda de premsa l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i Cristina Simón i Jaume Jovells, de Saó de Ponent, els quals han indicat que el guanyador es donarà a conèixer el proper 23 de març en acte al Teatre L’Amistat, que també inclourà la representació per part de la companyia Teatre de Butxaca del text guanyador de la primera edició: Desgana, de Roger Pou.

El premi està dotat amb 1.000 euros i la publicació del text guanyador per Pagès Editors dins la col·lecció Teatre de Butxaca. Les obres originals, i per a un màxim de 4 d’actors, hauran de ser lliurades fins el 31 de gener a la Llibreria Dalmases de Mollerussa. El jurat estarà conformat per Núria Dalmases, Jaume Jovells, Anton Not, Alba Pla i Francesc Foguet.

La presentació d’aquesta segona edició del certamen ha servit també per donar a conèixer la programació cultural d’aquesta temporada de l’entitat cultural. Per això, ha tingut lloc a casa de l’empresari mollerussenc Josep Maria Pujol, que precisament serà l’encarregat d’obrir-la el proper divendres 20 d’octubre a les 9 del vespre al Teatre L’Amistat amb la xerrada “La importància de la rajola hidràulica a Mollerussa”, dins el bloc temàtica Escriure/descriure el territori a través de la indústria. Es dóna la circumstància que Josep Maria Pujol guarda a casa seva una col·lecció de rajoles hidràuliques, que estarà oberta al públic interessat dissabte 21 des de les 10 el matí i fins les 3 de la tarda. El cap de setmana d’activitat es completarà diumenge amb una sobretaula a les 4 de la tarda al pati de l’Escola Municipal de Música amb música i street art, que comptarà també amb la col·laboració del Jovent de Mollerussa.