Diumenge, 19 de Novembre de 2017
Ajuntament de Mollerussa
Destacats
infoparticipa
Mollerussa Televisió
Twitter Ajuntament de Mollerussa
Facebook Ajuntament de Mollerussa
Seu Electrònica
indicadors de transparència
Conferència Mollerussa, avui
Informe residus 2016
Consulta Popular
Viappublica
Actuacions via pública
Forfait Esportiu
Fira de Mollerussa
Taxes Municiapals 2017
Ordenança reguladora de la tinença d'animals
Estereotips
Cens d'activitats
Consell Social
UNICEF
QBIC.TV
Pla de Barris
Feina Activa
Oficina Jove
Mollerussa Comercial
Correu ciutadà
Directori de Documents
L'Amistat Teatre
Museu de Vestits de Paper - Mollerussa
Piscines Municipals de Mollerussa
Biblioteca Comarcal Jaume Vila - Mollerussa
Escola Municipal de Música de Mollerussa
Centre Obert - La Banqueta
Borsa d'Habitatge
Portal d'entitats - AMollerussa
Ofertes de treball
Perfil del contractant
Visor de Mapes (WMS)
Urbanisme
Butlletí Local de Subvencións - Ajuntament de Mollerussa
Ajuntament de Mollerussa
Notícies
Contacte de premsa
Sílvia Torres Argelich
premsa@mollerussa.cat
973600713
05/09/2017 · Promoció econòmica

L’Amistat acull la presentació a empreses i entitats de la tercera prova pilot testada a Mollerussa SmartLab

L’Amistat acull la presentació a empreses i entitats de la tercera prova pilot testada a Mollerussa SmartLab

L’Amistat ha acollit aquest matí la presentació a diferents entitats i empreses del sector de la mobilitat urbana de la tercera prova pilot que es testa dins el projecte Mollerussa SmartLab. Es tracta de Street Flow, un projecte de desenvolupament experimental sobre mobilitat intel·ligent que l’empresa multinacional Tecsidel ha dut a terme amb finançament concedit pel Centre de Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), depenent del Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat d’Espanya. La benvinguda a la presentació ha anat a càrrec de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, qui ha explicat que “Mollerussa ha fet una aposta decidida per ser una ciutat laboratori i oferir a les empreses la possibilitat de testar els seus projectes” per trobar així una porta més per donar a conèixer la ciutat arreu i estar ben posicionats en el sector de les noves tecnologies aplicades al benefici de la ciutadania.

El projecte presentat avui consisteix en un sistema instal·lat en un únic pòrtic, en aquest cas aprofitant el panell indicadors de poblacions que hi ha situats al carrer de Ferrer i Busquets just a la cruïlla amb Domènec Cardenal, que permet analitzar la composició vehicle a vehicle del trànsit que el travessa, amb l’objectiu de classificar-lo i mesurar-lo en detall. El sistema es va instal·lar a mitjans de juny i està previst que es mantingui com a mínim fins a finals d’any en prova ja que l’objectiu de l’empresa és testar-lo també tenint en compte diferents temperatures ambientals i condicions climatològiques, com pot ser la boira. L’aparell, que esta senyalitzat en la seva ubicació, pot comptabilitzar els tipus de vehicle que travessa aquesta via ja siguin camions o turismes, per exemple.

Aquesta tercera prova pilot arriba després de les dues anteriors que ja ha dut a terme dins el projecte Mollerussa SmartLab, impulsat per la Generalitat i al que està adherida des de finals de l’any passat. La primera va ser un estudi acústic i la segona la utilització d’una aplicació informàtica en el marc de l’organització de congressos i jornades.