Diumenge, 19 de Novembre de 2017
Ajuntament de Mollerussa
Destacats
infoparticipa
Mollerussa Televisió
Twitter Ajuntament de Mollerussa
Facebook Ajuntament de Mollerussa
Seu Electrònica
indicadors de transparència
Conferència Mollerussa, avui
Informe residus 2016
Consulta Popular
Viappublica
Actuacions via pública
Forfait Esportiu
Fira de Mollerussa
Taxes Municiapals 2017
Ordenança reguladora de la tinença d'animals
Estereotips
Cens d'activitats
Consell Social
UNICEF
QBIC.TV
Pla de Barris
Feina Activa
Oficina Jove
Mollerussa Comercial
Correu ciutadà
Directori de Documents
L'Amistat Teatre
Museu de Vestits de Paper - Mollerussa
Piscines Municipals de Mollerussa
Biblioteca Comarcal Jaume Vila - Mollerussa
Escola Municipal de Música de Mollerussa
Centre Obert - La Banqueta
Borsa d'Habitatge
Portal d'entitats - AMollerussa
Ofertes de treball
Perfil del contractant
Visor de Mapes (WMS)
Urbanisme
Butlletí Local de Subvencións - Ajuntament de Mollerussa
Ajuntament de Mollerussa
Notícies
Contacte de premsa
Sílvia Torres Argelich
premsa@mollerussa.cat
973600713
13/09/2017 · Benestar Social i Ciutadania

Mollerussa se solidaritza amb el càncer infantil amb la festa ‘Posa’t la gorra’ el dia 24 al parc municipal

Mollerussa se solidaritza amb el càncer infantil amb la festa ‘Posa’t la gorra’ el dia 24 al parc municipal

• El Mag Lari, el Sr. Postu i Lo Pau de Ponts participaran de la matinal, que comptarà també amb una vintena de tallers i actuacions musicals

El parc municipal acollirà el proper 24 de setembre a partir de les 10 del matí la primer festa Posa’t la gorra, organitzada per l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), l’AMPA Mollerussa (agrupació d’AMPA dels 4 centres de primària de la ciutat) i l’Ajuntament de ciutat. Així ho ha presentat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, juntament amb Maite Montañés, presidenta de l’AFANOC, Victòria Cano, coordinadora a Lleida de l’entitat, i Josep García, en representació de l’AMPA Mollerussa. La festa serà conduïda pel Mag Lari i comptarà amb la participació del Sr. Postu i l’actuació musical de Lo Pau de Ponts així com també una vintena de tallers lúdics i familiars.

Sensibilitzar a la ciutadania sobre el càncer infantil i recaptar fons per tirar endavant diferents projectes i activitats per ajudar en el procés de la malaltia als infants malalts són els principals objectius d’aquestes festes, de les quals només se’n fan 8 a l’any a tota Catalunya, 4 de les quals són a Ponent ( Lleida, Balaguer, Tàrrega i ara Mollerussa), segons ha explicat Maite Montañés. Per la seva banda, Solsona s’ha compromès a acollir any rere any aquesta festa solidària i acompanyar així “la iniciativa de les diferents entitats involucrades”.

La porta d’entrada a la matinal solidària és precisament la gorra, dissenyada exclusivament per la firma Munich i que es pot adquirir per 7 euros en 10 punts de venda distribuïts per la ciutat així com també al mateix parc municipal el dia de la festa, que tindrà com a acte central la lectura del manifest per part de dos infants que han patit la malaltia.

Els diferents tallers previstos al llarg del matí aniran a càrrec del G.E. Serralada, Creu Roja Pla d’Urgell, els Tabalats Mollerussa, l’Agrupació Sardanista Mollerussa, el Consell de Participació Adolescent, l’Arreu, Kids&us, Solaç Centre d’Expressió Artística, l’Associació Atlètica Xafatolls, el Parc de Bombers de Mollerussa i els Mossos d’Esquadra. Pel que fa a les actuacions musicals, també hi haurà la Batukada dels Tabalats, els DJ’s pel CFGM de VídeoDiscjòquei i So de La Salle de Mollerussa i el concert de Sonotone Q Rock, que clourà la festa.