Diumenge, 19 de Novembre de 2017
Ajuntament de Mollerussa
Destacats
infoparticipa
Mollerussa Televisió
Twitter Ajuntament de Mollerussa
Facebook Ajuntament de Mollerussa
Seu Electrònica
indicadors de transparència
Conferència Mollerussa, avui
Informe residus 2016
Consulta Popular
Viappublica
Actuacions via pública
Forfait Esportiu
Fira de Mollerussa
Taxes Municiapals 2017
Ordenança reguladora de la tinença d'animals
Estereotips
Cens d'activitats
Consell Social
UNICEF
QBIC.TV
Pla de Barris
Feina Activa
Oficina Jove
Mollerussa Comercial
Correu ciutadà
Directori de Documents
L'Amistat Teatre
Museu de Vestits de Paper - Mollerussa
Piscines Municipals de Mollerussa
Biblioteca Comarcal Jaume Vila - Mollerussa
Escola Municipal de Música de Mollerussa
Centre Obert - La Banqueta
Borsa d'Habitatge
Portal d'entitats - AMollerussa
Ofertes de treball
Perfil del contractant
Visor de Mapes (WMS)
Urbanisme
Butlletí Local de Subvencións - Ajuntament de Mollerussa
Ajuntament de Mollerussa
Notícies
Contacte de premsa
Sílvia Torres Argelich
premsa@mollerussa.cat
973600713
04/08/2015 · Esports

El consistori torna a fer una enquesta d’opinió als usuaris de les piscines per millorar el servei

El consistori torna a fer una enquesta d’opinió als usuaris de les piscines per millorar el servei

L’Ajuntament de Mollerussa ha tornat a elaborar per segon any consecutiu una enquesta de satisfacció per conèixer l’opinió dels usuaris de les piscines municipals pel que fa a les instal·lacions, les activitats organitzades o bé el tracte del personal amb l’objectiu de poder aplicar millores de cara a la temporada vinent. Aquesta iniciativa ja es va dur a terme al finalitzar la passada temporada d’estiu i enguany ja s’han dut a terme algunes de les millores plantejades com la instal·lació d’un rellotge digital, que donarà servei tant a l’estiu com a l’hivern, i el recobriment amb una malla de les tanques de la piscina per tal d’incrementar la privacitat dels usuaris.

Les enquestes, que són anònimes, es reparteixen en mà a les persones que accedeixen al recinte des d’aquesta setmana i fins al final de la temporada i també es poden contestar telemàticament a través de les pàgines web de l’Ajuntament i també de la piscina municipal. La voluntat del consistori amb aquesta iniciativa és potenciar la participació ciutadana en aquells aspectes que són susceptibles de millorar. Per això, l’enquesta permet fer una valoració de diferents punts com la conveniència de l’horari i la durada de la temporada, la neteja de les instal·lacions o la seguretat així com també del tracte del personal de la taquilla o dels socorristes. Així mateix, també deixa una pregunta oberta per tal que els usuaris puguin aportar suggeriments en cada un dels apartats així com també donar idees per solucionar mancances que hi pugui haver al recinte.

Val a dir que les piscines municipals van obtenir una valoració global de 3,7% sobre 5 en les enquestes que es van realitzar als usuaris d’aquest equipament la temporada passada sent la qualitat dels cursets, l’aspecte millor valorat al tenir una valoració del 4,9% sobre 5.

Darrera sessió de Fitestiu aquest dissabte

D’altra banda, aquest dissabte tindrà lloc la darrera sessió del programa Fitestiu de les quatre que la regidoria d’Esports ha programat per tal d’oferir un atractiu més als usuaris de l’equipament. L’activitat, que està dirigida per una monitora de les piscines municipals, es realitza a partir de les 7 de la tarda en dissabte i està oberta a tots els públics. A la imatge, un moment de la tercera sessió d'aquesta activitat dirigida.