Diumenge, 19 de Novembre de 2017
Ajuntament de Mollerussa
Destacats
infoparticipa
Mollerussa Televisió
Twitter Ajuntament de Mollerussa
Facebook Ajuntament de Mollerussa
Seu Electrònica
indicadors de transparència
Conferència Mollerussa, avui
Informe residus 2016
Consulta Popular
Viappublica
Actuacions via pública
Forfait Esportiu
Fira de Mollerussa
Taxes Municiapals 2017
Ordenança reguladora de la tinença d'animals
Estereotips
Cens d'activitats
Consell Social
UNICEF
QBIC.TV
Pla de Barris
Feina Activa
Oficina Jove
Mollerussa Comercial
Correu ciutadà
Directori de Documents
L'Amistat Teatre
Museu de Vestits de Paper - Mollerussa
Piscines Municipals de Mollerussa
Biblioteca Comarcal Jaume Vila - Mollerussa
Escola Municipal de Música de Mollerussa
Centre Obert - La Banqueta
Borsa d'Habitatge
Portal d'entitats - AMollerussa
Ofertes de treball
Perfil del contractant
Visor de Mapes (WMS)
Urbanisme
Butlletí Local de Subvencións - Ajuntament de Mollerussa
Ajuntament de Mollerussa
Notícies
Contacte de premsa
Sílvia Torres Argelich
premsa@mollerussa.cat
973600713
07/11/2017 · Urbanisme

Comença la reforma del centre urbà del Pla de Barris amb els carrers de Ciutat de Lleida i Onze de Setembre

Comença la reforma del centre urbà del Pla de Barris amb els carrers de Ciutat de Lleida i Onze de Setembre

L’Ajuntament han començat ja la millora del centre urbà, inclosa en el Pla de Barris, amb el primer paquet d’obres corresponents a la reforma dels carrers de la Ciutat de Lleida i de l’Onze de Setembre, que han estat adjudicades a l’empresa Serboniu S.L per un import de 246.755 euros i amb tres mesos de termini d’execució.

Els treballs, que obligaran a tallar la circulació i a prohibir l’estacionament, es faran en dos trams per minimitzar les molèsties al veïnat i als usuaris de la via. Així, el primer tram comprèn el carrer de la Ciutat de Lleida i el carrer de l’Onze de Setembre des de la cruïlla amb la Ronda de Sant Pere i fins a les Galeries Sant Jordi mentre que el segon tram serà des d’aquest punt i fins a la cruïlla amb el carrer de Balmes. Mentre durin els treballs es canviarà també el sentit de circulació del carrer de l’Estrella per facilitar el trànsit de vehicles als pàrquings privats d’aquest segon tram.

Així mateix, avui el departament de Carreteres a través de l’empresa Arnó està pavimentant el segon tram del carrer de Domènec Cardenal, després que ahir es finalitzés ja el tram que va des del carrer de Ferrer i Busquets i fins a la cruïlla amb el carrer de Crist Rei. Demà està previst acabar aquests treballs amb el tram que correspon a la carretera de Miralcamp, des de la Rotonda del Tractor i fins a la cruïlla amb Ronda de Ponent.

D’altra banda, l’Ajuntament modifica a partir d’avui els sentits de la circulació a la plaça de Josep Pané amb l’objectiu de millorar la seguretat en la zona donat el volum elevat de trànsit de vehicles pesants derivats de l’activitat de l’empresa allí ubicada.

El nou ordenament fixa que l’avinguda de Balaguer recuperarà el doble sentit en el tram que només permetia la circulació en direcció nord mentre que s’ha delimitat una zona d’ús per a vianants i de càrrega i descàrrega just a la banda propera als magatzems de l’empresa. Així mateix també s’han senyalitzat dos passos de vianants nous a l’avinguda de Balaguer per millorar també la seguretat en el passeig a peu per aquesta zona.