IGUALTAT

REGIDORIA DE RÈGIM INTERN I IGUALTAT

PRESENTACIÓ

L’objectiu de l’Àrea d’Igualtat és treballar per fer efectiva la igualtat  entre dones i homes  i fer desaparèixer qualsevol tipus de discriminació per raó de gènere o d’orientació sexual en tots els àmbits de la vida quotidiana.

ACCIONS LOCALS

  • Commemoració del dia 8 de març: Dia  Internacional de les Dones

Activitats Programades

  • Commemoració del dia 25 de novembre: Dia internacional per l’ eliminació de la violència envers les dones

Activitats Programades

  • Violència de gènere

On et pots adreçar
Línia d’atenció a les dones en situació de violència que funciona les 24 hores del dia durant tots els dies de l’any. Tel. 900 900 120

  • Pla local d’igualtat

Els principis rectors que guien el desenvolupament de les polítiques municipals transversals de gènere i igualtat d’oportunitats són: apoderament, igualtat de gènere, igualtat d’oportunitats, transversalitat de gènere, diversitat, participació i territorialitat.

  • Associacionisme i participació ciutadana

II PLA INTERN D’IGUALTAT D’OPORTUNITATS

  • II Pla intern d’igualtat d’oportunitats

Consta de 6 línies estratègiques que engloben 9 objectius generals, 14 objectius específics, 22 mesures d’acció i 66 indicadors de seguiment.

  • Protocol per la prevenció i gestió de l’assetjament de l’Ajuntament de Mollerussa.

El Protocol és un instrument clau per garantir, concretar i fer efectiva l’empara dels drets fonamentals i l’obligació de protecció de la salut i de la igualtat de les persones treballadores de l’Ajuntament de Mollerussa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ubicació

Horari d’atenció al públic
De dilluns a divendres de 9 a 14 hores.
C/ de Ferrer i Busquets, 54
25230 Mollerussa
973 600 713

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers i persistents que ens permeten obtenir informació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca