Perfil del contractant

L’Ajuntament de Mollerussa us dóna la benvinguda al Perfil del Contractant.
Aquest espai virtual s’ha implantant en compliment del que preveu l’article 53 del Decret Legislatiu 3/2011, de 14 de novembre, pel que s’aprova el text refós de la Llei de Contractes dels Sector Públic, amb la finalitat d’assegurar i fomentar la transparència de l’activitat contractual del sector públic així com facilitar l’accés a la documentació relativa als expedients de contractació de l’Ajuntament i el seu seguiment.

COMPOSICIÓ MESA DE CONTRACTACIÓ PERMANENT
De conformitat amb l’article 21.4 del Reial Decret 817/2009, de 8 de maig, pel qual es desenvolupa parcialment la Llei 30/2007, de 30 d’octubre, de Contractes del Sector Públic, es fa pública la composició de la MESA DE CONTRACTACIÓ PERMANENT de l’Ajuntament de Mollerussa per aquells contractes en els quals l’òrgan de contractació sigui el Ple. El ple de l’Ajuntament en sessió celebrada el 2 de juliol de 2015, va acordar la següent composició pel mandat 2015-2019:

President
El Sr. 1er Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament.

Vocals
El Sr. Regidor responsable de l’àrea d’ Urbanisme.
El Sr. Regidor responsable de l’àrea de Finances.
El Sr. Regidor responsable de l’àrea de Contractació i Serveis Municipals
El/la portaveu del Grup Municipal CIU.
El/la portaveu del Grup Municipal PSC.
El/la portaveu del Grup Municipal ERC.
El/la portaveu del Grup Municipal PP.
Sr. Antoni Garcia Jiménez, Secretari de la Corporació.
Sr. Jesús Luño i Garcia, Interventor de la Corporació.

Secretaria
Sra. Núria Manyosa i Alcaraz.

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers i persistents que ens permeten obtenir informació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca