Dilluns, 18 de Desembre de 2017
Ajuntament de Mollerussa
Destacats
infoparticipa
Mollerussa Televisió
Twitter Ajuntament de Mollerussa
Facebook Ajuntament de Mollerussa
Seu Electrònica
indicadors de transparència
Àudio Actes
Conferència Mollerussa, avui
Viappublica
Actuacions via pública
Consulta prèvia reglament fons social
Forfait Esportiu
Fira de Mollerussa
Taxes Municiapals 2017
Ordenança reguladora de la tinença d'animals
Estereotips
Cens d'activitats
Consell Social
UNICEF
Pla de Barris
Feina Activa
Oficina Jove
Mollerussa Comercial
Correu ciutadà
Directori de Documents
L'Amistat Teatre
Museu de Vestits de Paper - Mollerussa
Piscines Municipals de Mollerussa
Biblioteca Comarcal Jaume Vila - Mollerussa
Escola Municipal de Música de Mollerussa
Centre Obert - La Banqueta
Borsa d'Habitatge
Portal d'entitats - AMollerussa
Ofertes de treball
Perfil del contractant
Visor de Mapes (WMS)
Urbanisme
Butlletí Local de Subvencións - Ajuntament de Mollerussa
Ajuntament de Mollerussa
Notícies
Contacte de premsa
Sílvia Torres Argelich
premsa@mollerussa.cat
973600713
26/09/2017 · Cultura

Grease Sing Along i Infidelitat(s), a la nova temporada del Teatre L’Amistat que aixeca teló el 7 d’octubre

Grease Sing Along i Infidelitat(s), a la nova temporada del Teatre L’Amistat que aixeca teló el 7 d’octubre

El Teatre L’Amistat aixecarà el teló de la nova temporada el proper 7 d’octubre amb un concert de la Coral Sícoris que posaran en escena les suites musicals El Geperut de Notre Dame i El Fantasma de l’Òpera. La programació comptarà també el 18 de novembre amb Grease Sing Along, de La Tropa, que presenta un format inèdit en l’exhibició de pel·lícules que converteix a l’espectador en l’actor i el 4 de novembre amb Infidelitat(s), de la jove companyia Quarta Paret, dirigida per l’actor i director Eduard Muntada, .

La nova temporada, que inclou 8 espectacles, segueix amb la filosofia de combinar caps de cartell de renom amb companyies amateurs i potenciant també la presència de grups de teatre local com és el cas del Teatre Rossinyol, que portarà a escena el 14 d’octubre El joc dels aprofitats, escrita per Robert Ribes Larrotcha i dirigida per Josep Maria Ezquer, o el Teatre de Butxaca, que escenificarà After Play, amb direcció de Jaume Jovells. Així mateix, la Companyia de Teatre Xaos portarà a escena el seu bon humor el 21 d’octubre amb la comèdia Vinc volant. La programació, en la que també s’inclou un passi de pel·lícules del director local Ramon Monfà el dia 8 d’octubre, clourà amb l’espectacle Essencials, de l’Esbart Joaquim Ruyra i la Cobla Catalana dels Sons Essencials, amb el qual l’Agrupació Sardanista vol posar punt i final als actes de Mollerussa Capital de la Sardana 2016.

Les entrades ja són a la venda a través de Ticketmaster i es podran adquirir també a taquilla a partir del 28 de setembre i la setmana de la representació de dijous a divendres de 6 a 8 del vespre i dues abans de començar cada espectacle.


La Xarxa programa 4 obres destinades al públic familiar

La programació de La Xarxa completarà la temporada estable de teatre amb 4 obres variades i de qualitat com són Els tres porquets, de Dreams Teatre (22 d’octubre); La rateta, de Campiquipugui (5 de novembre); Embrossat, de la Cia. Addaura (19 de novembre) i Contes de Nadal de les germanes Baldufa, de Tanaka Teatre (3 de desembre). El preu general de l’entrada és de 5 euros tot i que els socis de La Xarxa tenen un descompte d’1 euro.