Del 03/04/2018 al 17/04/2018

CONCURS DE CARTELLS FESTA MAJOR

1- Participants. Convocatòria adreçada a tota persona que hi vulgui participar.

2 - Tema. Les obres han de ser inèdites i el tema és la FESTA MAJ0R DE M0LLERUSSA.

3 - Tecnica i mides. La tècnica és lliure i ha de ser apta per a la seva reproducció en quadricomia. El cartell ha d'incloure el següent text: Festa Major de Mollerussa 2018 17, 18, 19 i 20 de maig. El format de l'obra ha de ser en DIN A-3. L'obra guanyadora s'editara amb una franja que incloura l'escut de la corporació.

4 - Presentació. Els originals s'han de lliurar a la Regidoria de Cultura i Festes, abans del 13 d'abril. Poden lliurar-se en ma o bé mitjançant qualsevol altre procediment habitual. Els treballs hauran d'anar signats al dors amb un pseudònim, que també haurà de figurar a l'exterior d'un sobre tancat. A dins hi haurà una nota amb el nom i cognoms, l'adreça postal, el telèfon mòbil, l'adreça electrònica i el NIF de l'autor. Les obres s'han de presentar sobre un suport rígid per tal de facilitar-ne l'exposició i el trasllat El cartell guanyador restarà propietat de l'Ajuntament, així com l'ús que se'n pugui fer: edició de cartells, programes de ma, invitacions, anuncis o qualsevol altre tema relacionat amb la promoció de la festa.

5- Premi. Hi ha un únic premi de 500, en concepte de l'adquisició de l'obra premiada i els drets de publicació i explotació. En el premi s'hi aplicarà la retenció de l'IRPF pertinent.

6 - Jurat. El jurat estarà format per professionals del món del disseny, persones vinculades al món de l'art i membres de les comissions de festes. El premi pot ser declarat desert en cas que les obres presentades no reuneixin la qualitat adient.

7 - Veredicte. Es farà públic el dia 18 d'abril mitjançant web de l'ajuntament www.mollerussa.cat

8 - Recollida de les obres. Del 5 al 7 de juny les obres es podran recollir a la Regidoria de Cultura de l'ajuntament, Plaça de l'ajuntament 2. En cas de no ser recollides en l'esmentat termini, es considerarà a tots els efectes que els autors renuncien als treballs i aquests restaran en propietat de l'Ajuntament.

9 - Condicions. La participació en aquest concurs suposa l'acceptació d'aquestes bases. Els concursants es responsabilitzen totalment de la inexistència de drets de tercers en les obres presentades, així com de tota reclamació per drets d'imatge.

L'Ajuntament no es fa responsable dels desperfectes o danys que, fortuïtament, puguin ocasionar-se en les obres presentades

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers i persistents que ens permeten obtenir informació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca