Convocat el 36è Premi de Novel.la Breu ‘Ciutat de Mollerussa’ que incorpora Antoni Gelonch al jurat

A la imatge, la guanyadora de l’anterior edició
  • El guardó, dotat amb 5.000 € per l’obra guanyadora que serà publicada per Pagès Editors, es donarà a conèixer el 5 d’abril al Teatre L’Amistat

 

L’Ajuntament de Mollerussa ha convocat una nova edició, la 36a, del Premi de Novel·la Breu “Ciutat de Mollerussa”, dotat amb 5.000 euros que corresponen a la primera edició de l’obra, que va a càrrec de Pagès Editors. Aquest concurs concedeix també un accèssit dotat amb 1.000 euros, a criteri del jurat, el qual enguany incorpora a l’escriptor i dinamitzador cultural recentment distingit amb la Creu Sant Jordi, Antoni Gelonch Viladegut. El veredicte del jurat, format també pels escriptors Josep Borrell, Pep Coll, Albert Villaró i Montse Sanjuan es donarà a conèixer en un acte literari el 5 d’abril al Teatre L’Amistat en el marc de les Festes de Sant Isidori.

 

Les obres participants en aquesta nova edició hauran de ser inèdites i escrites en llengua catalana i versar sobre un tema de lliure elecció. El termini per presentar els originals acaba el 31 de gener del 2024. Les bases es poden consultar a www.mollerussa.cat

 

Cal recordar que la guanyadora del 35è Premi Literari de Novel·la Breu “Ciutat de Mollerussa” va ser Raquel Casas Agustí, de Vilanova i la Geltrú (1974), amb Glish, una paròdia de la deshumanització en la postmodernitat amb un rerefons on entra en joc la intel·ligència artificial i la robotització humana. L’accèssit va ser per Glòria Tomàs Nus (Rialp) amb la novel·la L’any del gel, un drama rural ambientat a la Vall d’Àssua al Pirineu amb un protagonista que pateix una malaltia mental.

 

 

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers i persistents que ens permeten obtenir informació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca