Convocatòria ajuts per al pagament de lloguer 2021

Us informem de que ja ha sortit la convocatòria dels ajuts per al pagament del lloguer 2021. Estarà vigent fins el proper 04/06/2021.

La sol·licitud es pot presentar:

En el cas que la sol·licitud es presenti electrònicament i que, inicialment, no es pugui aportar tota la documentació, aquesta s’haurà de presentar en el termini de vint dies hàbils des de l’endemà de la presentació de la sol·licitud, sense necessitat de requeriment previ per part de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

  • Presencial  amb l’imprès normalitzat, degudament formalitzat i signat per la persona sol·licitant. (Cal demanar cita prèvia – 973 600 713)

DOCUMENTACIÓ

Sol·licitud
– El contracte de lloguer  ( pagament de la fiança a l’arrendador)
– Els rebuts de lloguer 2021
Full bancari
Documents d’identitat vigents: DNI, certificat de registre de ciutadans de la Unió Europea, NIE i TIE.
Llibre de família, si escau.
Justificant dels ingressos: Renda 2019, certificat de les pensions o ajuts exempts de tributació, RMG 2019.
Títol de família nombrosa / monoparental  (si escau)
Acreditació d’alguna discapacitat. (si escau)
Prova qualificat de víctima de violència de gènere, (si escau)
Altres documents justificatius (sentencia de custodia de menors, …)

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers i persistents que ens permeten obtenir informació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca