Contacte de premsa: Sílvia Torres Argelich / premsa@mollerussa.cat / 973 600 713

Marc Solsona, durant la roda de premsa d’aquest dimarts

El consistori tanca la licitació del paviment del pavelló del 125è aniversari que permetrà usos esportius

  • L’objectiu és millorar la qualitat de servei dels certàmens firals que acull i alhora permetre els usos esportius com patinatge i hoquei patins

 

L’Ajuntament ha tancat ja la licitació de les obres de col·locació d’un nou paviment al pavelló del 125è Aniversari, equipament annex al Pavelló Firal que compta amb 1.921 metres quadrats i que acull diferents certàmens al llarg de l’any. Al concurs públic es van presentar quatre propostes entre les quals la mesa de contractació ha considerat l’oferta feta per Edifisa Enter SL com la més avantatjosa, la qual ha de presentar en els propers 10 dies la documentació justificativa del compliment dels requeriments previs per fer efectiva l’adjudicació, segons ha explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona. La previsió és que els treballs estiguin enllestits per a la celebració del proper certamen firal, Autotardor, que és el darrer cap de setmana d’octubre, segons ha afegit l’alcalde.

 

 

El pressupost d’adjudicació és de 178.475 euros i entre les millores presentades al projecte inicial hi ha la col·locació d’una estructura amb carril a cada fons de la pista per a xarxa manual de polipropilè, la instal·lació de dues porteries d’hoquei patins amb xarxa i la realització del marcatge de jocs. I és que l’objectiu de la reforma és que, a banda de millorar la qualitat del servei dels esdeveniments firals també permeti dotar l’equipament per a usos esportius relacionats, bàsicament, amb la pràctica del patinatge i també de l’hoquei patins, tal i com ha recordat l’alcalde, qui ha indicat que així es dona sortida a la demanda de més hores de pista per part d’aquests clubs.

 

L’alcalde ha explicat que l’actuació requereix, primer que tot, anivellar el paviment existent abans de col·locar el nou terratzo, que reunirà unes característiques de resistència específiques per a l’ús que es destinarà. Pel que fa a l’equipament, el projecte inclou també la modificació de la porta metàl·lica de l’entrada lateral del pavelló, que es retallarà 30 centímetres.

 

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers i persistents que ens permeten obtenir informació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca