L’Ajuntament adjudica les 4 actuacions municipals finançades pel Fons Estatal d’Inversió Local

L’Ajuntament de Mollerussa ha adjudicat ja les quatre actuacions municipals finançades pel al Fons Estatal d’Inversió Local i valorades en conjunt en 2.316.000 euros. Els projectes són el condicionament del Pavelló Municipal Pla d’Urgell en un espai multifuncional, la urbanització i enllumenat d’un tram de l’avinguda del Canal, la millora de l’edifici Sant Jordi i el condicionament de la plaça de l’Esport.

El condicionament del pavelló Pla d’Urgell s’ha adjudicat a la UTE formada per Fridecal S.A. i Construccions Lumbierres S.L. per un pressupost de 920.998 euros per sota del pressupost de sortida que s’havia fixat en 1.079.149 euros. El projecte, que té un termini d’execució de 4 mesos, consistirà en instal·lar climatització, millorar la il·luminació i la sonorització. El sostre es rebaixarà a 8 metres i es revestiran les parets, actuacions que contribuiran a optimitzar recursos i oferiran una major qualitat i confortabilitat a l’equipament que, a banda, d’acollir les diferents fires que es fan a la ciutat, també és seu d’altres esdeveniments culturals i festius al llarg de l’any.

Pel que fa a la urbanització i enllumenat de l’avinguda del Canal, que sortia amb un pressupost de 866.985 euros i un termini d’execució de 4 mesos, ha estat adjudicat a la UTE formada per Àrids Roma i Garrofé per un pressupost de 746.504 euros. El tram que serà objecte de adequació serà el que va des de la rotonda de la carretera de Miralcamp a l’antiga N-II. Les obres en aquesta avinguda permetran regular els aparcaments i preveure zones enjardinades i d’esbarjo infantil. Amb aquesta actuació es donarà per finalitzada el condicionament de tram urbà de la tercera sèquia del Canal d’Urgell.

Quant a l’edifici Sant Jordi, l’obra s’ha adjudicat a Garrofé y Roca per 190.299 euros i té un termini d’execució de 2 mesos i mig. El projecte preveu la renovació total de la teulada, que ara és d’uralita, i també la instal·lació d’un ascensor amb l’objectiu d’oferir un millor servei i més comoditat a les diferents entitats que allí hi tenen seu. El quart projecte previst és el condicionament de l’aparcament de la plaça de l’Esport, una actuació en la que també es tindrà en compte el projecte que va guanyar el darrer concurs de Nous Talents que es va fer en el marc de la fira Immollar. Aquest projecte, que s’ha de fer en 6 mesos, ha estat adjudicat a Serboniu per 176.767 euros.

Cal tenir en compte que la convocatòria d’aquests ajuts per part del Govern central es va fer públic a finals de l’any passat i els projectes tenen com a termini màxim de finalització el primer trimestre del 2010.

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers i persistents que ens permeten obtenir informació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca