Contacte de premsa: Sílvia Torres Argelich / premsa@mollerussa.cat / 973 600 713

L’alcalde ha explicat les característiques del projecte

L’Ajuntament aprova el projecte del carrer de Prat de la Riba que manté el doble sentit i amplia la vorera

El projecte, que té un pressupost de 242.487 euros, preveu executar tres passos de vianants elevats

 

L’Ajuntament ha aprovat a través de la Junta de Govern el projecte de millora de l’entorn urbà del carrer de Prat de la Riba, paral·lel a la via del tren, on es preveu suprimir l’aparcament que actualment hi ha en filera així com la vorera nord, intransitable per l’amplada, per donar així donar amplada a la vorera sud, adjacent a la banda urbanitzada. El projecte té un pressupost de 242.487 euros i preveu deixar els dos circuits de circulació existents ara per tal d’afavorir la mobilitat en aquesta entrada al centre de la ciutat. Ho ha explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, que ha indicat que la supressió de les places per estacionar es veuran compensades amb la creació d’una nova zona d’aparcament a l’altre costat de la via, en el solar que ha quedat contigu a la nova estació d’autobusos. En aquest sentit, Solsona també ha indicat que l’execució de l’obra, que encara s’ha de licitar i adjudicar, anirà coordinada amb la finalització de les obres de reforma del centre urbà per qüestions de mobilitat.

 

El projecte contempla també l’execució de tres passos de vianants elevats, dos en els carrers transversals que desemboquen al carrer de Prat de la Riba i que són els carrers d’Anselm Clavé i del President Macià, i un altre en la intersecció amb el carrer del Carme. En els tres casos, la solució adoptada és donar continuïtat al paviment de la vorera per tal d’afavorir la preferència del vianant davant el vehicle. Així mateix, també està previst enderrocar la claveguera d’aigües residuals existents per tal de substituir-la per una altra al igual que els pous i les escomeses existents així com també hi ha prevista la col·locació d’una nova canonada per a la recollida de les aigües pluvials.

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers i persistents que ens permeten obtenir informació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca