Contacte de premsa: Sílvia Torres Argelich / premsa@mollerussa.cat / 973 600 713

L’Ajuntament aprova el projecte per convertir l’antic Musicland en seu dels escoltes, que es farà per fases

El consistori dota una partida de 224.969 euros per dur a terme una primera actuació i treballa amb l’entitat per definir la seva participació

 

L’Ajuntament ha aprovat en acord de la Junta de Govern el projecte bàsic i d’execució de reforma i redistribució de l’edifici de l’antiga discoteca Musicland per habilitar-lo com a dependències de l’Agrupament Cal Met i altres entitats del municipi. El projecte global aprovat i que s’anirà executant per fases té un pressupost total d’execució de 491.325 euros, segons ha explicat aquest matí l’alcalde Marc Solsona, qui ha precisat que, de moment, el consistori ha habilitat partida per dur a terme la primera fase, pressupostada en 224.968 euros. En aquest sentit, Solsona ha indicat que, abans de licitar aquesta primera actuació, s’està treballant amb els escoltes, els quals seran els principals beneficiaris de l’obra, per definir la seva participació en el projecte i determinar la manera de tirar endavant també la segona fase, valorada en 97.939 euros i que no compta amb pressupost per a enguany.

 

L’alcalde ha indicat que, per tal que puguin dur-se a terme activitats destinades a ús públic, cal realitzar les dues primeres fases del projecte i pel que fa a la tercera, que té un pressupost de 168.418 euros i que inclou habilitar una sala polivalent de prop de 10 metres quadrats, entre altres, dependències, es concretaria més endavant en funció de les disponibilitats econòmiques.

 

Les obres que inclouen aquest projecte consisteixen en la reforma interna de l’edifici, que té una superfície de  946 metres útils, dels quals 809 es destinaran a dependències de l’Agrupament escolta Cal Met mentre que la resta serà per a diferents associacions i entitats de la localitat. Cal recordar també que durant el passat any es va dur a terme la substitució de la coberta existent de plaques de fibrociment per una de nova de panells de sandvitx amb tres patis de llums coberts per dotar les dependències de llum i ventilació natural.

Les obres que inclouen aquest projecte consisteixen en la reforma interna de l’edifici, que té una superfície de  946 metres útils, dels quals 809 es destinaran a dependències de l’Agrupament escolta Cal Met mentre que la resta serà per a diferents associacions i entitats de la localitat. Cal recordar també que durant el passat any es va dur a terme la substitució de la coberta existent de plaques de fibrociment per una de nova de panells de sandvitx amb tres patis de llums coberts per dotar les dependències de llum i ventilació natural.

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers i persistents que ens permeten obtenir informació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca