L’Ajuntament debat modificar el POUM per permetre ubicar una canonada de gas a la carretera de Torregrossa

L’Ajuntament de Mollerussa portarà a l’aprovació del Ple ordinari del proper 30 de gener la modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) en un punt de la carretera de Torregrossa per permetre la instal·lació d’una canonada de gas natural sol·licitada per una indústria paperera ubicada en aquesta zona. La modificació ve motivada per la necessitat d’adequar la normativa per tal que la instal·lació pugui travessar un sector de sòl urbanitzable així com també per concretar la franja de sòl no urbanitzable objecte de protecció del sistema viari, donat que un tram discorre en paral·lel a la carretera de Torregrossa.

 

Aquest serà un dels punts de l’ordre del dia que també contempla l’aprovació de la candidatura de Mollerussa per participar en la convocatòria de renovació del reconeixement com a Ciutat Amiga de la Infància per part d’UNICEF. Així mateix, altres punts són l’aprovació del 3r Pla Intern d’Igualtat d’Oportunitats 2020-2023 i l’aprovació de l’adhesió al protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d’oci promogut per la Generalitat de Catalunya.

 

També es passarà una altra modificació puntual del POUM per canviar la qualificació d’una zona del Pla parcial que afecta els carrers de Mossèn Cantons, de Tomàs Badia, carretera del Palau i passeig dels Vilars. Un darrer punt serà la modificació de l’ordenança fiscal sobre la taxa del complex de les piscines i instal·lacions esportives per incloure un article que especifiqui que quan aquests equipaments s’utilitzin en procediments de licitació pública, l’import de la taxa es determini per la concessió, autorització o adjudicació que s’escaigui.

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers i persistents que ens permeten obtenir informació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca