L’Ajuntament finalitza les obres del carrer Llorenç Vilaró

L’Ajuntament de Mollerussa ha finalitzat ja les obres de reposició de serveis del tram del carrer Llorenç Vilaró que havia quedant pendent de renovar i es preveu que demà s’obri al transit rodat un cop estiguin pintats els aparcaments, tasca que es farà durant el dia d’avui. Les obres, que ha realitzat l’empresa de Mollerussa Serboniu, S.L., tenen pressupost de 95.199 euros i van començar el passat 11 de gener.

El projecte ha consistit en la reposició d’una de les voreres del carrer, justament la que toca a les Piscines Municipals i també el servei d’abastament d’aigua potable de la mateixa vorera. A banda també s’ha repavimentat tot el carrer i s’ha canviat la canonada del clavegueram per una altra d’un material més resistent. Aquestes obres han permès habilitar dos passos de vianants adaptats per tal de suprimir barreres arquitectòniques. En el transcurs de les obres es va fer un replantejament del projecte inicial i es va optar perquè la recollida de les aigües de la pluja es fes cap al centre del carrer mitjançant una canaleta i diferents embornals amb l’objectiu d’evitar molèsties als veïns i als comerços de la zona. També es va canviar la canonada de recollida de les aigües pluvials per una de major diàmetre. Així mateix, també es van suprimir els arbres previstos a la vorera per tal de no malmetre les canonades de serveis que hi ha instal·lades a sota.

A més també han fet possible reubicar la zona d’aparcament, que es serà en bateria a la banda de les piscines. Aquesta nova distribució ha comportat que la zona pugui tenir, a banda de 15 metres per a zona de càrrega i descàrrega, un total de 24 places d’aparcament (sis més que abans), dues de les quals són reservades per a discapacitats. A més a més, també s’ha habilitat un aparcament per a motos. Aquesta circumstància obliga a regular el trànsit en aquest carrer en un sentit únic en direcció a la carretera de Miralcamp per tal de millorar la circulació a la zona. A més a més, el fet que l’aparcament sigui a la banda de les piscines permet també dignificar els comerços de la zona que guanyen en visibilitat i presència.

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers i persistents que ens permeten obtenir informació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca