L’Ajuntament obre la primera quinzena de maig el període de preinscripció a les escoles bressol

L’Ajuntament de Mollerussa obrirà a partir de la primera quinzena de maig el període de preinscripció per a les escoles bressol de Mollerussa. El procés de preinscripció, que tindrà lloc del 4 al 18 de maig ambdós inclosos, es farà a les dependències de l’Oficina Municipal d’Escolarització, ubicades al carrer Ferrer i Busquets, 54. Totes les famílies interessades poden presentar la seva sol•licitud en horari d’oficina. La llista provisional amb el barem es donarà a conèixer el dia 22 de maig, després els dies 25, 26 i 27 s’obrirà un període de reclamacions i el dia 2 de juny sortirà la llista definitiva d’admesos.

Les 4 escoles bressol de titularitat municipal de que disposa Mollerussa comptaran el curs que ve amb un total de 250 places. Les escoles estaran obertes des de l’1 de setembre al 31 de juliol. L’horari d’obertura serà de 9 a 13 i de 16 a 19, tot i que també els pares interessats podran dur als seus fills una hora abans al matí pagant un suplement. També hauran de pagar un suplement els que vulguin deixar els seus fills a dinar a les escoles.

Preinscripcions a l’Escola de Música

L’Escola Municipal de Música de Mollerussa obrirà el dia 11 de maig el període de preinscripció per a totes les persones que no hagin estat matriculades durant aquest curs. Els interessats poden fer la seva sol•licitud fins el dia 22 de maig a les oficines de l’escola de dilluns a divendres de 16 a 20 hores de la tarda. Un cop acabat el període d’inscripcions, l’alumnat que actualment estigui cursant estudis a l’escola podrà formalitzar la matrícula des del dia 25 de juny fins al 6 de juliol en funció del nivell. Els impresos poden obtenir-se a la mateixa escola i també per internet a www.mollerussa.cat

Els alumnes que es matriculin per primera vegada a l’escola ho hauran de fer els dies 7 i 8 de juliol. L’objectiu d’aquesta mesura és afavorir la continuïtat dels alumnes que ja hi estan cursant estudis actualment. D’aquesta manera, el calendari de matriculació fixat preveu la matriculació dels alumnes de Petits Musics nascuts el 2005 o el 2006 el dia 25 de juny, els de Nivell Inicial els dies 26, 29 i 30 de juny, els de 1r i 2n de Nivell Elemental el dia 1 de juliol, els de 3r i 4t de Nivell Elemental el dia 2 de juliol, el de Nivell Professional el dia 3 de juliol i els de Mòduls i Adults el dia 6 de juliol. L’horari de la matrícula serà de 9 a 13 hores al matí i de 16 a 20 hores a la tarda.

En l’actualitat, l’Escola Municipal de Música ofereix formació en deu instruments que són la viola, el violí, el violoncel i el contrabaix, pel que fa a la corda; la flauta, l’oboè, el clarinet i el saxo, en l’apartat de vent i també en guitarra i piano. També, des de fa tres anys, s’ofereix cant individual. A més a més, els alumnes també reben formació en orquestra i cant coral. Cal recordar que actualment cursen estudis en aquest centre més de 300 alumnes.
 

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers i persistents que ens permeten obtenir informació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca