L’Ajuntament obre un nou servei per assessorar els empresaris

L’Ajuntament de Mollerussa, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, ha obert un nou servei gratuït pensat per assessorar els empresaris per tal que puguin optimitzar la gestió del seu negoci tant si es tracta de posar-lo en marxa com si únicament se’n vol fer una reorientació. Aquesta oficina esta ubicada a les oficines de Fira Mollerussa i funcionarà de dilluns a divendres des de les 9 fins a les 2 del migdia.

El nou servei té per objectiu donar suport estratègic als empresaris, comerciants i industrials de la ciutat amb l’objectiu que puguin treure el màxim rendiment a les seves iniciatives empresaris. En aquest sentit, des d’aquesta oficina d’atenció a l’empresari es facilitarà informació sobre les subvencions que poden beneficiar-los, sobre diferents línees de finançament o, fins i tot, s’oferirà informació sobre màrqueting, producció, recursos humans i sistemes d’informació.

A través d’aquesta oficina també es tindrà una dedicació específica als nous emprenedors als quals s’oferirà assessorament ja sigui sobre la forma jurídica més adient per muntar la seva empresa així com també per a l’obtenció de recursos i finançament. També se’ls facilitarà informació sobre com elaborar un pla de màrqueting i comunicació, la política salarial o el pla financer de la primera etapa. Així mateix, també s’oferirà la possibilitat a aquests nous emprenedors de fer un seguiment de l’evolució de la nova empresa adaptant l’estratègia per tal d’assolir els objectius perseguits.

Per tal d’explicar el funcionament d’aquesta oficina, l’Ajuntament ha programat per avui tres reunions amb tres dels sectors implicats com són les gestories amb les que es vol treballar de forma coordinada, les oficines de serveis i els comerços i el sector industrial. Així ho ha explicat aquest matí en roda de premsa el regidor de Promoció Econòmica, Pere Gatnau, que ha indicat que posteriorment també es preveu fer una divulgació específica als centres escolars que imparteixen Formació Professional i mòduls de grau superior. Gatnau ha insistit que l’objectiu de l’Ajuntament és crear a Mollerussa una xarxa industrial i comercial ben establerta i amb una base sòlida per tal d’evitar la creació de “negocis que s’inicien amb una gran il·lusió però que després fracassen per una falta de previsió i d’estudi de mercat”.

Per la seva part, l’alcaldessa, Teresa Ginestà, ha indicat que en èpoques econòmiques difícils com la que es viu actualment el paper de l’administració és impulsar la creació de noves oportunitats i la creació d’aquesta oficina és un bon punt de partida. Ginestà ha recordat que amb la seva entrada al govern municipal van apostar per la creació d’una Regidoria de Promoció Econòmica potent que orientés el seus esforços en 4 àrees en concret: incentivar la creació de noves empreses, dinamitzar el comerç, les fires i els mercats per generar activitat econòmica, treballar per la formació tant dels empresaris com dels treballadors fent especial incís en les dones que vulguin incorporar-se al món laboral i, sobretot, vetllar per la creació de llocs de treball que afavorissin la cohesió social i la qualitat de vida.

L’alcaldessa ha assegurat que aquest promoció econòmica que es vol assolir es recolza en tres potes fonamentals com són les obres que s’han de fer al pavelló firal i multifuncional, la creació d’un viver d’empreses i l’obertura d’aquesta nova oficina d’assessorament per als empresaris i comerciants.

Per la seva banda, l’agent de desenvolupament local que es farà càrrec d’aquest servei, Marco Antonio Yagüe, ha explicat que aquesta oficina vol oferir un assessorament continuat als seus usuaris en les diferents etapes de formació o consolidació del seu negoci. Així mateix, també ha dit que es tracta d’intentar cobrir les mancances que hi pugui haver a Mollerussa per tal de poder crear una xarxa potent de promoció econòmica.

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers i persistents que ens permeten obtenir informació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca