Mollerussa treu la tercera versió de la cervesa Matoll que duu el seu nom i amb disseny d’etiqueta de Jimbo Bernaus

Una imatge de la nova cervesa Matoll Mollerussa
  • De moment, se n’han fet mil litres que ja estan disponibles en línia i a partir de dilluns en els comerços habituals i també a punts de França

 

L’Ajuntament ha presentat aquest matí la tercera versió de la cervesa Matoll Mollerussa, la qual en aquesta ocasió compta amb una etiqueta dissenyada per l’artista local establert a Croàcia, Jimbo Bernaus, autor també del mural que llueix a la plaça de l’1 d’octubre.  De moment, se n’han elaborat un total de mil litres que ja estan disponibles en línia a la web de la cervesera amb seu a Belianes i a partir de dilluns ja es comercialitzarà pels canals habituals en comerços locals i també d’arreu de Catalunya i França, segons ha explicat el responsable de Matoll, Jordi Segarra, qui ha afegit que l’objectiu és elaborar-ne 4.000 litres al llarg de l’any, la meitat en ampolla i l’altra meitat en barril.

 

Per la seva part, l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha posat en relleu la iniciativa de promoció de la ciutat que lliga producte de proximitat com és la cervesa artesana, que en aquest cas està elaborada amb un llúpol poc conegut que li dóna notes de tast afruitades i d’herbacis,  i el món artístic amb firma mollerussenca En aquest sentit, ha recordat que en les altres dues edicions es va comptar amb la participació en la iniciativa de dos artistes locals més com van Sergi Gaya i Carme Maria Martín.

 

En aquesta ocasió, el dissenyador de l’etiqueta és Jimbo Bernaus, que juntament amb Tea Sokac, és el fudador de l’estudi creatiu BAM! amb seu a Zagreb. Bernaus ha explicat que l’objectiu del disseny ha estat lligar els colors de la primavera floral amb la seva vivència com a mollerussenc a l’incloure la imatge d’un paó  com els que es poden veure al parc municipal de la ciutat.

 

A la presentació també hi ha estat present el regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo, i el tècnic de la regidoria, Josep Miquel Varea, els quals han indicat que enguany s’havia previst avançar a l’abril, en el marc de les Festes de Sant Isidori, la celebració la tercera edició del Festival Birramoll, on habitualment es fa el tret de sortida de la cervesa Matoll Mollerussa. Les circumstàncies no ho han fet possible però des del consistori no es renuncia a la idea de poder celebrar el festival enguany més endavant.

 

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers i persistents que ens permeten obtenir informació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca