Prop de 1.700 estudiants busquen oferta a la 3a Fira Universitària que millora amb el trasllat a L’Amistat

La fira ha rebut la visita de representants de les institucions
  • El certamen també inclou 3 xerrades informatives adreçades a les famílies, que es faran al vespre sobre beques i propostes formatives

 

Prop de 1,700 estudiants de de 4t d’ESO i de 1r i 2n de Batxillerat de la comarca i també de poblacions veïnes com Agramunt, Bellpuig i Les Borges han visitat aquest matí la tercera edició de la Fira Universitària, que ha guanyat en confortabilitat amb el trasllat d’ubicació al complex de L’Amistat. Així ho han valorat durant la visita institucional l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Joan Trull, els quals han destacat la bona acollida que ha tingut la iniciativa tant entre els 23 expositors com entre el públic assistent. Per aquest motiu, la voluntat, han dit, és continuar amb l’organització d’aquest esdeveniment en aquest mateix emplaçament, on es pot aprofitar els diferents espais que reuneix per donar un major protagonisme als centres que presenten una oferta més demostrativa.

 

Precisament, les possibilitats que ofereix el nou emplaçament han permès utilitzar 7 espais diferenciats per mostrar l’oferta i acollir les xerrades informatives que els centres ofereixen i que s’han agrupat per branques com són Arts i Humanitats, Ciències Socials i Jurídiques, Enginyeria i Arquitectura, Ciències de la Salut i Ciències en general. També s’ha dut a terme tres xerrades sobre beques adreçades als estudiants i a càrrec de tècnics de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca sobre beques.

 

Així mateix,  una altra de les apostes de millora que ha fet la fira, organitzada des de l’Oficina Jove del Pla d’Urgell, és oferir a les famílies la possibilitat d’assistir a tres xerrades informatives en horari de tarda, en concret a dos quarts de 8 del vespre. Les temàtiques seran: Accés i continguts de la Formació Professional, a càrrec de Joan Ramon Cabiscol, coordinador d’Ensenyaments Professionals de Lleida; Accés i continguts del Batxillerat, a càrrec de tècnics de la Inspecció Educativa dels Serveis Territorials de Lleida, i Accés, ajuts i beques, a càrrec de Montse Samper, treballadora social del Servei Educatiu del Pla d’Urgell.

 

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers i persistents que ens permeten obtenir informació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca