Pla de mobilitat sostenible de Mollerussa

QUÉ ÉS?

Què és el Pla de mobilitat sostenible de Mollerussa?

Els plans de mobilitat urbana sostenibles són una eina bàsica per a les administracions locals a l’hora de planificar de manera integrada les diferents xarxes que conformen el sistema de transport del municipi.

El seu caràcter transversal també fa que les aportacions del Pla de Mobilitat contribueixin a la millora del medi ambient, de l’entorn urbanístic i del nivell socioeconòmic dels municipis.

El Pla de mobilitat urbana sostenible de Mollerussa (PMUSM) ha de definir l’estratègia que permeti aconseguir un model de mobilitat:

 1. Integrador socialment i amb l’accessibilitat més universal.
 2. Adaptat a les necessitats socials i econòmiques del municipi
 3. Més segur en els desplaçaments.
 4. Més sostenible i amb unes menors externalitats.

PROCÉS I ETAPES

El Pla de Mobilitat consta de les següents etapes, desglossades en:

 • Fase 0: Prediagnòstic
 • Fase 1: Recollida d’informació. Definició i execució del treball de camp
 • Fase 2. Anàlisi de l’oferta i la demanda existent de les infraestructures i serveis. Treballs de camp
 • Fase 3: Caracterització del sistema de mobilitat
 • Fase 4: Diagnosi participada de la situació actual i futura
 • Fase 5: Propostes participades d’actuació, programa i indicadors finals
 • Fase 6: Tràmits i modificacions

PROGRAMA DE PARTICIPACIÓ

Amb l’objectiu que tothom pugui donar la seva opinió respecte a com creu que ha de ser el model de mobilitat de Mollerussa, es desenvoluparà un Programa de participació ciutadana per al procés de redacció del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible. El programa contempla tot un seguit de processos de consulta i d’informació que facilitaran la participació de la ciutadania en l’elaboració del Pla.

Concretament, constarà de les següents activitats:

DOCUMENTACIÓ

Aquí es podran consultar els diferents documents que es generin durant el procés de redacció i tramitació del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Mollerussa.

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers i persistents que ens permeten obtenir informació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca