SUBHASTA DE BÉNS IMMOBLES

PROCEDIMENT D’ALIENACIÓ DELS BÉNS IMMOBLES PATRIMONIALS DEL PLA PARCIAL SECTOR SUB-11.

TERMINI PRESENTACIÓ OFERTES: 4/08/2021 A LES 13:00 HORES (TERMINI AMPLIAT)

FORMA DE PRESENTACIÓ: SOBRE DIGITAL 4.1.

NOMÉS ES PERMET LA PRESENTACIÓ A UN ÚNIC LOT

PASSOS PER A LA PRESENTACIÓ DE L’OFERTA:

  1. ACCEDIR A LA SEU ELECTRÒNICA AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA / PERFIL DEL CONTRACTANT / WEB CONTRACTACIÓ PÚBLICA / LICITACIONS / ANUNCIS DE LICITACIÓ:

Licitacions (45)

Hi ha 43 anuncis de licitació en Tots

ALIENACIÓ DE BÉNS IMMOBLES PATRIMONIALS AM PLA PARCIAL SECTOR SUB-11

Esmenat en data: 1/07/21 12:00 h

BANNER DRETA:
eLicita

Hi trobareu materials d’ajuda i licitacions per fer proves (Manual presentació d’ofertes 4.1, vídeo demostratiu, … etc).

2. DOCUMENTACIÓ QUE CAL PRESENTAR:

SOBRE DIGITAL A: DOCUMENTACIÓ ADMINISTRATIVA

ESCOLLIR LA DECLARACIÓ RESPONSABLE:

DECLARACIÓ RESPONSABLE PERSONA FÍSICA: ANNEX 1.

DECLARACIÓ RESPONSABLE PERSONA JURÍDICA: ANNEX 2

RESGUARD ACREDITATIU GARANTIA PRÈVIA (clàusula 11):

Resguard acreditatiu d’haver constituït a la Tresoreria de l’Ajuntament la garantia prèvia per import del 3% del pressupost de licitació (IVA exclòs) de la parcel.la a la qual s’opta.

DOCUMENT PRIVAT DE CONCURRÈNCIA CONJUNTA (clàusula 11):

Únicament en els casos en què dos o més participants concorrin conjuntament, amb la declaració responsable hauran d’aportar un document privat en el què es manifesti la voluntat de concurrència conjunta, indicant els noms i circumstàncies dels que la constitueixen, la participació de cadascun d’ells i designant un representant o apoderat únic amb poders bastants per exercitar els drets i complir les obligacions que de l’adjudicació

 

SOBRE DIGITAL B: OFERTA ECONÒMICA

MOLT IMPORTANT: ESCOLLIR NOMÉS UN LOT I EMPLENAR EL MODEL 

PROPOSICIÓ ECONÒMICA LOT 1: ANNEX 3/I

PROPOSICIÓ ECONÒMICA LOT 2: ANNEX 3/II

PROPOSICIÓ ECONÒMICA LOT 3: ANNEX 3/III

PROPOSICIÓ ECONÒMICA LOT 4: ANNEX 3/IV

DOCUMENT RESUM:

A través de l’eina de Sobre Digital els licitadors hauran de signar el document “resum” de les seves ofertes, amb signatura electrònica avançada basada en un certificat qualificat o reconegut, amb la signatura del qual s’entén signada la totalitat de l’oferta, atès que aquest document conté les empremtes electròniques de tots els documents que la composen.

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers i persistents que ens permeten obtenir informació dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la seva utilització. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca