Consulta popular

Consulta popular sobre la remodelació del centre urbà

L’Ajuntament de Mollerussa ha programat per a la setmana del 20 al 26 de febrer la consulta popular que ha d’ajudar a decidir com s’ha de transformar el centre de la ciutat, en concret una part de l’àmbit contemplat en el Pla de Barris i que inclou les emblemàtiques places de l’Ajuntament, Major i de Manuel Bertrand. Hi estan convocats a participar un total de 8.585 ciutadans empadronats a Mollerussa majors de 16 anys i també els titulars de les 155 activitats comercials que hi ha ubicades en la zona d’actuació.

Hi ha 2 maneres per poder votar:

  1. Presencialment a l’Ajuntament on, portant el DNI, us registraran i us facilitaran el codi i el dispositiu per poder emetre el vot. HORARI: de 10 a 15 i de 16 a 20 de dilluns a diumenge
  2. En línia des de qualsevol dispositiu electrònic. Aquesta opció requereix que us doneu d’alta al registre de participació per tal que us facilitin un codi que us permetrà emetre el vot electrònicament.

A continuació trobareu els enllaços per donar-vos d’alta al registre de participació així com informació de la consulta: